Afgelopen vrijdag, 24 januari 2003, had basisschool  De Tonne voor het tweede achtereenvolgende jaar een lekkere stamppotavond. Iedereen had een uitnodiging mogen ontvangen om een avondje buiten de deur te eten en wel in de aula van de basisschool. Op de menukaart kon men kiezen uit echte Hollandse  stamppot namelijk, boerenkool, zuurkool en hutspot. Wie deze Hollandse pot liever niet had kon ook nog voor de pannenkoeken kiezen. De opbrengst van deze avond was voor de uitbreiding van de schoolbibliotheek.
De aula was geheel in de stijl van een echt restaurant. De tafels waren keurig gedekt en waren voorzien met kaarsjes en gezellige bloemen. Het bedienend personeel, bestaande uit het team en de ouderraad, was keurig netjes gekleed en de bezoekers waanden zich dus beslist niet in de aula van de basisschool maar in een restaurant wat speciaal voor deze avond werd omgedoopt in restaurant "Le Tonne D'Or". Men was niet verplicht om op school te eten. Ook was er een mogelijkheid om de maaltijden af te halen en een aantal gezinnen maakte van deze gelegenheid gebruik en wie niet in staat was om het af te halen was er de "Tonne bezorgdienst" zodat iedereen kon genieten van deze heerlijke stamppot.
De avond werd een groot succes. Omdat niet iedereen tegelijkertijd in de aula kon plaats nemen moest de avond in twee gedeeltes worden gesplitst. Tussen 18.00 en 19.00 uur zat de hele aula vol. Tussen 19.00 en 20.00 waren 6 tafels bezet. Al met al een geweldige avond en de complimenten aan de organisatie. Het was erg lekker en gezellig.

 
Het welkoms bord van restaurant "Le Tonne D'Or. Het personeel keurig gekleed en hard werkend.


 
Waar is die worst nu gebleven ???? Gezellige tafels met kaarsen en bloemen.


 
Zelfs het toetje ontbrak niet op deze avond. Tja, je hebt altijd mensen die geen geld bij zich hebben..Dus afwassen !!