Zaterdag, 21 december 2002, had de Jeugdraad een speciale avond voor de kerst georganiseerd. Daar waar normaal gesproken altijd de kerstdisco op het programma stond werd de avond nu omgedoopt tot : "The Saturdaynight before Christmas". De Jeugdraad had het heel goed geregeld. Op het podium was een terras gemaakt waar men rustig kon zitten en kletsen. De zaal was heel mooi versierd met natuurlijk een prachtige kerstboom en overal was kerstverlichting. De hapjes en drankjes ontbraken ook niet. De Jeugdraad ging regelmatig langs met stukjes kaas en worst en wie nog meer lekkere trek had kon aan de bar een lekker slaatje of een bal gehakt kopen.
De opkomst was goed. Het had nog iets beter gekund want een aantal vaste bezoekers van feesten in het dorp waren toch niet aanwezig, maar toch waren er 80 mensen naar Het Praatpunt gekomen.
De avond begon later dan een normale avond maar dat kwam dan ook dat er een vergunning was afgegeven voor een sluitingstijd van 02.00 uur en dan kan de aanvang best iets later en dat werd nu dus 21.30 uur. Maar het maakt niet uit hoe laat een avond begint in het begin is het toch altijd weer even aftasten. De dansvloer bleef in het begin erg leeg maar naar mate de avond vorderde werd die steeds voller en voller. Tegen het einde van de avond stond bijna iedereen weer op de dansvloer.
De sfeer zat er uitstekend in en de muziek speelde daar goed op in.
Tegen 02.00 uur (We hadden nog wel uren door kunnen gaan) herleefden "oude tijden" in het Praatpunt want dorpsraadlid en Ans Grolle kwam zorgdragen dat we op tijd naar huis gingen allemaal.
Zo kwam er helaas een einde aan weer een onwijs gezellige avond in Abbenes. Maar wees gerust er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen.
De Jeugdraad bedankt. Het was perfect en gezellig. Hier nog een klein overzichtje met wat foto's :

 

Begin van de avond even bijkletsen door de jongeren.

En de wat ouderen jongeren.

De kerstsfeer was prima. Zowel buiten.......

als binnen in het dorpshuis.

De Jeugdraad DJ's voelden de sfeer goed aan.

Kregen ook regelmatig verzoekjes van de bezoekers.

Kregen de dansvloer dan ook goed vol.

Men ging zelfs uiteindelijk op de stoelen !!!