Jeugdraad Abbenes had een gezellige stijldansavond in dorpshuis "Het Praatpunt".
 
Zaterdag 25 januari 2003 had de Jeugdraad van Abbenes een stijldansavond in het dorpshuis "Het Praatpunt" voor de leeftijd 18 jaar en ouder. De opkomst was goed. Maar liefst 71 bezoekers waren deze avond naar het dorpshuis gekomen terwijl dat aantal meestal rond de 30 personen ligt. Reden van dit hoge bezoekers aantal was ongetwijfeld de komst van DJ Gerrit en het showteam van dansschool Welkom uit Lisse.
Het werd een erg gezellige avond met een spetterend optreden van het showteam uit Lisse. DJ Gerrit draaide weer zoals we van hem gewend zijn. Hij voelt de sfeer gewoon erg goed aan in de zaal. Dat betekende dus dat er niet alleen stijldans muziek gedraaid werd maar ook Kabouter Plop, Meatloaf, twist, Rock en Roll, kortom voor iedereen wat wils.
Het dansteam uit Lisse deed menig hart sneller kloppen. De show was tot in de puntjes verzorgd. Tot tweemaal aan toe werd er een optreden gegeven waar de vonken vanaf vlogen. Als klap op de vuurpijl gingen na het laatste optreden de dames de zaal in om de heren uit Abbenes uit te nodigen voor een dansoptreden. Menig heer vond het jammer dat zij niet de uitverkorenen waren op dat moment.
De Jeugdraad had weer voor een terras op het podium gemaakt. Ook werd er regelmatig met hapjes langs gegaan. Het was dus allemaal zeer goed verzorgd. De volgende avond staat alweer gepland op 28 juni 2003. Een nieuwe kans dus voor wie deze avond niet aanwezig kon zijn . Misschien is het ook leuk voor de leerlingen van dansschool Step by  Step om op deze avond een keer hun geleerde kunsten te vertonen.
Showteam van dansschool Welkom uit Lisse is er klaar voor. De dames gaven een geweldig optreden.

 

Men klom zelfs op de bar om alles goed te bekijken. Met name de heren stonden vooraan om alles goed te bekijken.

 

De dames trokken zich er niets van aan en dansten vrolijk verder. Er werd ook nog een geweldige act gedaan met stoelen.

 

Na het optreden werden de Abbenesser heren ten dans gevraagd. Later werd er gewoon gezellig gedanst.

 

DJ Gerrit draaide niet alleen stijldans muziek. Soms lag er ook wel een buikschuiver in de cd-speler.