KIENAVOND

Vrijdagavond, 31 januari 2003, was er een kienavond in dorpshuis Het Praatpunt. Deze avond werd georganiseerd door de hobbyclub dus ook de opbrengst van deze avond was voor deze club.
De organisatie had blijkbaar niet op zo een grote opkomst gerekend want om half zeven, het tijdstip dat de kienavond zou beginnen, moesten er nog allemaal tafels en stoelen de zaal in getild worden. Nadat iedereen van een plaats was voorzien kan "Bingo Master" Joop Grolle beginnen met de eerste bingo of kienronde.

Bingo Master Joop Grolle goochelde met de balletjes Er moesten extra tafels en stoelen neergezet worden.

De eerste bingo deze avond was voor de webmaster van Abbenes.net. Daarna volgden vele prijswinnaars. In elke ronde zaten een groot aantal prijzen.

In elke ronde zaten een groot aantal prijzen. Iedereen deed zeer aandachtig met het kienen mee.

Na twee rondes kienen was er een pauze. De hobbyclubleiding zorgde voor limonade en lekkere soesjes welke aan de kinderen werden uitgedeeld.

Heerlijke zelfgemaakte soesjes en...... limonade speciaal voor de kinderen.

Na de pauze werd er derde en laatste ronde gespeeld. Wie na het kienen niets had gewonnen mocht uiteindelijk graaien in een grabbelton zodat iedereen met een prijsje naar huis ging. Alle kienbriefjes werden opgehaald en met deze briefjes werd er nog een extra verloting gedaan. Iedereen kon tevreden en met prijzen naar huis toe. Bij de uitgang kregen alle kinderen een bloemlolly mee.

Bij een juiste kien mocht je een prijs uitzoeken. Blij met de gewonnen prijzen. Hobbyclub bedankt !!!!