MATIGE OPKOMST BIJ DE BEIERSE AVOND IN DE VOETBALKANTINE

Afgelopen zaterdag hield S.V. Abbenes een Beierse avond speciaal voor haar leden en iedereen die een relatie met S.V. Abbenes heeft.
Dus leden, donateurs, sponsors, vrijwilligers en hun introducees waren van harte welkom op deze avond. De vereniging is niet groot maar dat er zo weinig mensen waren verdienden de organisatoren niet. Ongeveer 40 personen waren deze avond aanwezig.

Om binnen te komen eerst langs Theo en Peter voor het entreegeld maar  daar kreeg men wel een grote pul voor. Helaas zonder inhoud.... De kantine was weer geheel in de Duitse Beierse sfeer gemaakt en daar hoorden deze koeien op de zeker bij....

De sfeer zat er wel lekker in. O.E.V. voorzitter Arie van den Berg zorgde voor een lekker stukje muziek en er waren regelmatig Duitse Schlagers te horen zoals de zanger Heino. Sommige gasten hadden ook aan het verzoek voldaan om een beetje Beiers gekleed te komen en dat maakte helemaal een Beiers sfeertje. De halve liters werden regelmatig als proost tegen elkaar aan geslagen.

Arie van den Berg had geen moeite met de Duitse liederen....  Wirr kommen aus Deutschland......Oder nicht ?????

BBQ zorgde voor het Duitse eten zoals Braadworst, Beenham, Schnitzel en salades. S.V. Abbenes zorgde voor de Apfelkorn en het Warsteinerbier in de grote pullen.

Voor het Duitse eten kon men bij BBQ terecht. S.V. Abbenes liet de pullen volstromen....

Ondanks dat het niet zo druk was vermaakten de gasten zich prima met dans en muziek.

Dit moet toch niet op de enkels maar op de dijen ????? Arm in arm dan lekker uit je dak gaan !!!